tisdag 12 maj 2009

Dagens fynd

Jag skulle hänga in mina sommarkläder i garderoben. Då hittade jag ett par fina Lee-jeans på en galge och frågade mina syskon vems de var, men ingen ville kännas vid dem och jag var säker på att de inte var mina. Det enda som övertygade mig att de inte var min brors var när han påpekade att det stod "woman" på lappen. Kunde någon kompis ha glömt dem här? Jag provade dem motvilligt och upptäckte att de passade precis.

Jag måste ha köpt de här jeansen och sedan glömt bort dem. Jag mindes inte att jag någonsin hade ägt ett par Lee-jeans. Om jag tänker efter noga har jag nu ett svagt minne av att ha köpt och använt dessa, kanske för ett år sedan.

Tro nu inte att jag har mängder av jeans så att dessa har försvunnit i mängden. Tvärtom, jag har nyligen köpt ett par nya efter att ha gått i andra kläder ett par månader då alla mina gamla jeans var trasiga. Jag tycker egentligen att jeans är ganska intetsägande klädsel, om man inte har något snyggt till, men det passar till de flesta tillfällen å andra sidan. Senast idag tänkte jag att jag borde skaffa ett par till.

Jag vet inte vad detta säger om mig, att jag är ovanligt tursam eller ovanligt disträ. Kanske ska jag bli förvirrad professor när jag blir stor?